Något som är en mycket stor del av våra hem och vår inredning, det är lampor och belysning. Det är inte fel att se till att dels välja rätt sorts belysning men även se till vad det är för lampor och lampskärmar man väljer att satsa på. Köp tine k lampskärm och byt ut de du har idag, om du vill! Du kan genom att byta ut gamla trista lampskärmar ge nytt liv till de lampor du redan har idag.

Utöver att ha snygga lampor och lampskärmar, så är det även viktigt att ha rätt sorts belysning samt rätt antal ljuskällor! Ofta så säger man att det bör finnas en bra blandning av allmänljus, riktad belysning och dekorationsbelysning. Sedan att det bör vara 5-7 ljuskällor i ett normalstort rum.

Förnya dina lampor med Tine K lampskärmar

Det är inte fel att köpa en Tine K lampskärm eller flera och byta ut dina gamla lampskärmar med dem. Det är ett mycket enkelt sätt att förnya lampor på, utan att behöva köpa helt nytt. Sen är det så klart inte fel att även satsa på nya lampor med. Hos Tine K Home kan du hitta både lampskärmar och lampor som kan passa väl in med din inredning du har hemma. Passa gärna även på att kika på deras övriga utbud inom just inredning. Sedan har de även bambumöbler, som även det är en fin inredningsdetalj.

Använd belysning i din inredning

Alla rum i ditt hem, de bör ha ett visst antal lampor samt olika former av belysning. Det bästa är att börja med själva allmänljuset, som oftast då är en taklampa. En sådan lampa är ett måste för att kunna ha ett jämnt ljus över hela rummet. Ett smart tips är att välja en taklampa med dimmerfunktion. Det för att kunna styra hur starkt eller svagt den ska lysa.

Utöver en bra taklampa, så är det bra att även ha så kallad riktad belysning. Oftast är denna typ av belysning bra att ha där du vill kunna lysa upp olika platser eller föremål i hemmet. Det kan vara en bra läslampa, en lampa som lyser upp en tavla eller lampor mot bokhyllan.

Sedan var det ju ven detta med dekorationsbelysning, som oftast är för att ge en bra stämning till rummet. Här är det inte fel med Tine K lampskärmar till exempel. Många gånger är denna typ av belysning svagare ljus, som skapar en bra stämning i ett rum.

Rätt lampa till rätt rum

Utgå alltid från syftet med rummet då du ska köpa nya lampor. Det för att veta vad för slags lampor det är som passar bäst. Arbetsrum och kök behöver ju ofta en bra arbetsbelysning till exempel medan ett vardagsrum mår bäst av att ha en mängd olika sorters lampor och belysning. På nätet finns det en massa bra tips med att använda dig av om det är så att du vill veta mer om detta med att använda dig av lampor och belysning i din inredning.

Kategorier: Blog